Kasteel-concert-weekends

Inspirerende weekends met diepgang, een uniek concept. 

"Als hoogsensitief musicus ben ik sinds altijd vertrouwd met de verbindende kracht van muziek, rechtstreeks van hart tot hart. Wanneer zulk een verbinding tussen musicus en luisteraar oprecht tot stand komt, maakt ze een positieve herinnering aan in het diepe geheugen en creëert ze een vorm van geluk. Het volstaat om authentiek en integer te zijn om die gemaakte verbinding te versterken." 

"Als initiatiefnemer en inspirator van vele muzikale projecten zoek ik graag naar mogelijkheden om belevenissen aan te bieden die verder reiken dan het moment zelf, heerlijk is het om zaadjes te mogen planten en die doorheen de jaren te zien groeien en bloeien. De juiste omstandigheden creëren is een bijkomend plezier. Alles klopt: het authentiek historisch kader, de warme sfeer, het culinair genoegen, de comfortable rustmomenten, de ontroerende muziek, de mogelijkheid om te proeven van meditatie. "

Wie zich aangesproken voelt, hoeft niet te aarzelen, is meer dan welkom en zullen we graag in de watten leggen.

Lees hier enkele getuigenissen

Wil je zeker zijn dat je als eerste de kans krijgt om te reserveren voor één van de komende weekends of wil je graag een weekend boeken voor een eigen groep of team? Laat het ons weten want de plaatsen zijn beperkt.

 

  • Wij komen terug!